IDHA Online

Hem > IDHA Online

IDHA Online | Transportstyrelsen - KoV-Experten

IDHA Online

Ska ni kunna göra ett förebyggande arbete så behöver ni ett analysprogram där ni kan se vad som händer i åkeriets bilar.

Det finns ett flertal sådana program som ni kan använda, men jag rekommenderar IDHA Online. Anledningen är att de flesta andra program är vad jag kallar rapportprogram. Ni kan skriva ut rapporter som chaufförerna får skriva på när de fått en överträdelse.

I IDHA är det enkelt att gå in och analysera överträdelserna och titta vad det var som hände så man kan förklara det för chauffören så det inte händer igen.

Att bara skriva ut överträdelserapporter en gång i månaden är inte vad Transportstyrelsen anser att vara aktivt, seriöst och ändamålsenligt arbete. Och det är det som krävs för att de ska kunna ge åkeriet ansvarsfrihet även om de hittar överträdelser på chaufförerna.

Så en investering i IDHA är den bästa investering ni kan göra om ni vill ha en chans att klara en kontroll.

(Jag erbjuder er som har IDHA Online en utbildning i hur ni kan arbeta effektivt i programmet. 4-8 timmar och den som ska sköta granskningen på åkeriet kommer kunna arbeta effektivt och inte behöva lägga så mycket tid på detta viktiga arbete.)

För att kontakta IDHA Online för att teckna ett abonnemang eller ställa frågor om pris eller annat: www.idha.com 

Jag rekommenderar att ni kontaktar mig via e-post så svarar jag så fort jag kan.

Vill ni hellre ringa så är det störst chans att nå mig måndag-torsdag mellan kl 18-21

Kontakt information

Copyright © 2022 KoV-Experten. All rights reserved.